Min Historie

Jeg har altid været med i køkkenet, og har lavet mad med min far og mor siden jeg var 3-4 år. Efter hånden er jeg blevet særlig glad for at bage, lave is og desserter. Jeg bager tit til fødselsdage og andre arrangementer og familie og venner bestiller is og macarons hos mig.

Jeg har taget masser af kurser i alle mulige forskellige ting; glaze- og mousse-kager, roser af fondant, macarons med en fransk konditor og chokolade kursus med en tidligere danmarksmester i fyldt chokolade. Jeg har været i erhvervspraktik hos en dygtig konditor, hvor jeg lærte at være i et "rigtigt" køkken.

Jeg kan også godt lide at lave mad. Jeg har mange år været med på madskole i sommerferien. Så har jeg lavet kogebog til madskolerne med Per Tøstesen, og lavet mad med Thomas Rohde, Henrik Boserup og Thomas Hermann. 

Når jeg bliver voksen, drømmer jeg om at bliver konditor, fordi det kunne være dejligt at leve af noget jeg synes er sjovt. Derfor er jeg på Københavns Hotel og Restaurantskole her efter sommerferien 2021.