Lidt om mig

Jeg begyndte at bage og lave mad da jeg stor nok til at kunne være i et køkken, ca 4 år. Efterhånden blev jeg mest interesseret i at bage kager og lave desserter.

Jeg bager tit. Jeg bager til fødselsdage og andre arrangementer og man kan bestille is og macarons hos mig. Jeg har taget masser af kurser i alle mulige forskellige ting; glaze- og mousse-kager, macarons med en fransk konditor og chokolade kursus med en tidligere danmarksmester i fyldt chokolade. Da jeg var i erhvervspraktik i januar, var jeg hos en dygtig konditor hvor jeg lærte at være i et “rigtigt” køkken.


Jeg kan også godt lide at lave mad. Jeg har mange år været med på madskole i sommerferien. Så har jeg lavet kogebog til madskolerne med Per Tøstesen, og lavet mad med Thomas Rohde, Henrik Boserup og Thomas Hermansen.

Da jeg fandt ud at der kom en junior version af “den store bagedyst” måtte jeg ansøge om at deltage. Og heldigvis kom jeg med. Gennem optagelserne af programmerne har jeg lært meget. Jeg er blevet dygtig til at kreere mine egne opskrifter og sammensætte smage og ingredienser i kager.

Når jeg bliver voksen, drømmer jeg om at bliver konditor, fordi det kunne være dejligt at leve af noget jeg synes er sjovt. Til sommer starter jeg min uddannelse på Københavns hotel og restaurantskole.

One Reply to “Lidt om mig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.